Custom B2O ACC Server is Live for Testing!

Kenadian

Staff member
Site Admin
#24
I undid some file changes that I made in the server. If @Deb or @Kenadian get a chance, could you check and see if it had any effect on your performance?
Thanks @Skid_Marc_ will do.

It'll be interesting to see what happens though because I found another problem that night. Previously I had some sort of video driver issue where it became corrupt (I think). A fresh install with a new driver immediately fixed the issue which is what I did Friday night afterword.

What led me to this conclusion was a very similar issue in Borderlands 2.
 

Deb

Moderator
#25
Thanks @Skid_Marc_ will do.

It'll be interesting to see what happens though because I found another problem that night. Previously I had some sort of video driver issue where it became corrupt (I think). A fresh install with a new driver immediately fixed the issue which is what I did Friday night afterword.

What led me to this conclusion was a very similar issue in Borderlands 2.
So @Kenadian is ACC working for you now? Maybe I should reinstall my graphic driver?
 

Kenadian

Staff member
Site Admin
#27
Hey @Deb I loaded up the game tonight with everything on Epic and it was buttery smooth. In fact my framerates were even higher than on Friday.

I think in my case either I had a corrupted video driver or perhaps needed to update to the latest.
 

Deb

Moderator
#28
Hey @Deb I loaded up the game tonight with everything on Epic and it was buttery smooth. In fact my framerates were even higher than on Friday.

I think in my case either I had a corrupted video driver or perhaps needed to update to the latest.
Okay, I had just updated my Nvidia driver, I'll check again, but I thought it said I was using the latest version. Not sure what else it would be. I guess I could uninstall and reinstall.
 

Forum statistics

Threads
3,589
Messages
45,604
Members
568
Latest member
GuyMoreno
Top Bottom